Veckans bloggare: Bobby! – Finest.se

Bobby Oduncu

Ålder 32

Bor Odenplan, Stockholm

Civilstånd Förhållande

Gör Kändisfrisör på Bobbys Hårstudio

Bloggadress Bobbysharstudio.se

Som start: Hur skulle du beskriva dig själv? Som person alltså.

– En spontan, glad och lite galen kändisfrisör som brinner för sitt jobb!

Vad har du för planer i framtiden?

– Nu är det stor fokusering på ett nytt projekt jag har med det populära företaget Pixation.se. Inom kort kommer jag att kunna berätta mera. Men just nu är det fler Bobbys Hårstudion som skall startas runt om i Sverige och även min privata frisörutbildning som kommer att ta all min dyrbara tid. Om någon där ute känner sig träffad att vara med är det bara att kontakta mig så berättar jag mer!

(Fortsättning på nästa sida!)

Du är ju en av Sveriges hetaste kändisfrisörer, men vad skulle du gjort om du inte var frisör?

– Något inom teve, helt klart kanske ett eget program, eller varför inte vädermetrolog? Då skulle det vara sol i Sverige hela året om jag fick bestämma!

Vilken är din absoluta favoritfrisyr att styla?

– Glamour och gala! När mina kunder ska gå på röda mattan! För då ser man oftast resultatet i nån skvallertidning och jag kan stolt säga att jag gjorde henne eller honom snygg som fan! Senast var det Helen Seger (Zlatans fru) till fotbollsgalan hon blev och är supersnygg!

Har du tystnadsplikt? På film och teve skvallrar ju frisörer väldigt mycket…

– Ja självklart! Utan respekt för mina kunder skulle det aldrig fungera det som sägs i min stol stannar där! Det kan du lita på, jag har fått flera erbjudanden av olika skvaller tidningar att berätta mina saftigaste skvaller till bra ersättning, men svaret är enkelt: NEJ TACK! Men i min blogg kommer du att få mycket mer saftig information än alla andra!

Du började blogga väldigt nyligen, hur kommer det sig att du började blogga?

– Eftersom att många bloggare är mina vänner och flera av mina kunder och besökare till min sida bad om att få mer saftig information av vad som händer bakom alla premiärer så nu bestämde jag att börja blogga för alla snygga och glada!

(Fortsättning på nästa sida)

Vad får vi läsa om i bloggen förövrigt då?

– Om mig och mitt galna liv, mina trevliga vänner, mina unikaste kunder, mina kollegor och min familj! Lite som Miami Ink fast i bloggformat! Smart va?

Har du inspirerats av några andra bloggare att börja blogga?

– Absolut! Kan min bästa vän Linda Rosing blogga så kan jag! Och självklart Blondinbella. Puss på er båda om ni läser min blogg nu!

Har du några speciella mål eller förväntningar med bloggandet?

– Jag hoppas att detta får fler killar att våga blogga och att dom flesta som hittar hit gillar vad dom läser och kommer tillbaka till min blogg! Målet är att hamna på bloggtoppen bland alla andra stora bloggare och få vara med nästa år på ”Blogg awards”. Det skulle vara jättekul! Haha.

Och när vi ändå är i farten…

Vilken kändis skulle du vilja ändra frisyr på?

– Jag skulle vilja göra Carola blond för en helg så kan vi festa lite och sen tillbaka till det vanliga på måndag! Det skulle jag tycka vore en supercool grej, så Carola om du läser detta ring mig så gör vi stan osäker bara för en helg! Nej men det skulle vara en ära att få styla Carolas hår! Jag var kär i Carola som barn, pallade äpplen hemma hos henne när jag var ca 10 år gammal, då var hon 18, gulligt va?

(Fortsättning på nästa sida)

Om du fick välja en hårfärg som hela Sverige skulle bära i en månad, vilken färg skulle det bli?

– Dum fråga! Självklart är det platinablont! Jag älskar blondiner! Tänk dig E-type i blont hår? Eller Drottningen Sylvia? En hel månad, snacka om galna fester och fullt på Stureplan!

Vilken blir sommarens hetaste frisyr, tror du?

– Riktigt långt hår! Jag menar ner-till-rumpan långt hår! Och mycket hår!
Nästa år kommer det att var året då alla ska göra hårförlängning, har du drömt om att ha det långa håret? Ta chansen och våga! Det kommer att förändra ditt liv. Långt hår är likamed ett roligare liv!

Varför skulle jag vilja komma till dig som kund?

– Därför att jag är engagerad och verkligen gör mitt bästa för att du ska gå därifrån och känna dig som en otrolig vacker kvinna. Som frisör är det viktigt för mig att ta reda på vad du vill och vad du känner dig bekväm i.

Vad avskyr du mest?

– Falska personer som försöker spela nått de inte är. Bara för att man fått lite uppmärksamhet i media är det ingen anledning att få en dålig attityd. Följ min blogg så kommer du att förstå och se förvandlingen.

Kändisar som Bobby har stylat genom åren…

EMD, STING, Pussy Cat Dolls, Enrique Iglesias, Kate Ryan, Arja Saijonmaa, Anna Book, Linda Rosing, Natacha Peyre, Rickard Engfors, Therese Grankvist, Denise Lopez, Darin, Jessica Andersson, Orup, Silvstedt, systrarna Graaf, Carolina Gynning, Camilla Brinck, A-Teens, Andreas Wilson, Bingo Rimer, Elita Löfblad, Nick Lachey, Jannike Björling, Jesper Blomqvist, Magnus Hedman, Darin, de flesta fröken Sverige-vinnarna (de senaste åren) och alla i Alcazar. Slitz-tjejer har han stylat löpande, samt modeller för ledande modemagasin.

Alla bilder förutom framsidebilden (tagen av Andreas Alfredsson) är Bobbys privata bilder.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen