Veckans bloggare: Rampljuset! – Finest.se

Kim Halling

Ålder 25

Civilstånd Singel

Gör MTV-VJ och driver sajten goodiebag.nu

Bloggadress blog.mtv.se/rampljuset

Festivalsommaren är igång! Vilka festivaler kommer ni att besöka?

– Ja, och det är fantastiskt! Vi har precis hämtat oss från regniga men härliga Where The Action Is och förbereder oss nu för Peace and Love (intervjun gjordes för cirka en vecka sedan, reds anm). Senare blir det också Roskilde, Hultsfred, Putte i Parken och Way Out West.

Vad rapporteras från festivalerna?

– Jag kommer se till att vara bloggläsarnas ögon och öron, framförallt backstage på festivalerna. Jag ställer frågor till artisterna ingen annan vågar fråga, spexar, skriver om festivalstämningen och lägger upp kul bilder och videoklipp.

Vilket är ditt, personligen, bästa festivalminne?

– Jag kommer ihåg Hultsfred 2000 väl för då var jag så kär i en kille så det gjorde ingenting att Travis ställde in. Det är jättesvårt att välja ut speciella festivalminnen tycker jag, men överlag när jag tänker på festivaler så tänker jag på bra musik, sol och romans. Sen blir det ju inte alltid så…

Om du, som festivalproffs, bara fick ta med dig tre saker till en festival – vilka skulle dessa tre ting vara?

– Åh tackar! Jag skulle aldrig åka på festival utan en kamera, en bra polare och gummistövlar. Learned the hard way.

Vilken festival blir sommarens höjdpunkt, tror du?

– Det finns riktiga höjdpunkter på varje festival, jag kan inte välja bara en. Men Razorlight nu på P&L, Killers på Hultsfred och Band of Horses på WOW kommer ju bli legendariskt bra!

Kan du berätta lite om de andra bloggarna som är i fokus nu under sommaren?

– Förutom Rampljuset-bloggen har vi ”I leran” och ”I diket”. I Leranbloggen (http://blog.mtv.se/festivalbloggen) låter vi MTV.se-besökare åka på festival och bevaka stämningen ur deras ögon – campingskvaller, galna publikupplevelser eller häftiga kärlekshistorier.

”I diket” är ett samarbete med rockfoto.nu där Sveriges bästa fotografer laddar upp sina fantastiska festivalbilder på http://blog.mtv.se/rockfoto.

Vilken artist blir sommarens största snackis? Tror du?

– Arctic Monkeys-sångaren dumpar Alexa Chung och blir ihop med mig, Pete Doherty drar en lina på scen och Mando Diao strålar på hemmaplan.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen