Heineken Experience Amsterdam – Emmajennie

Något jag verkligen rekommenderar att göra i Amsterdam är att gå till Heineken experience – även du som inte dricker öl  😉  Själv ogillar jag smaken av ÖL, men jag älskade denna upplevelse. Turen börjar inne i själva museet där man får se flaskans historia, Heinekens historia, fakta om grundaren och smaka på ölen. Vi fick också känna, lukta och smaka (!!) på alla ingredienser i ölen ingredienserna för sig. Man fick också lära sig att tappa upp sin egen öl, skapa sin egen flask-etikett och lära sig ”hur man dricker öl”. Ja detta ställe var minst sagt en upplevelse. Efter själva museum-delen blev väntades en ”spel-del” här fick vi göra en massa roliga grejer. Bland annat cykla framför en green screen, ta foton i photobooth och annat skoj. MEN jag tyckte att höjdpunkten var att få se bryggeriet, där allt började! Här nedan kommer lite info och en massa bilder  😀

Pris: ca 18 Euro
Hur tar jag mig dit? : Från centralstation kan du ta spårvagnslinjerna 16, 24 eller 25 vidare till Stadhouderskade.
Vill man ha ”guidad” tur kan man ladda ner deras app.
Åldersgräns: 18 år (yngre går med målsman)
Här (klick)  kan man förboka biljetter, se bilder och få all info man behöver

    Det var tjejens föräldrar som överraskade med denna upplevelse. Som jag nämnde tidigare mötte de upp oss i Amsterdam. Detta är M’s syster  😀   Visst är det häftigt? De få ingredienserna i öl Såhär såg det alltså ut!! haha Den första öl-”flaskan”
<3

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen