Skön lördag | Katrin

Skön lördag idag. All by my self. Jag städar, tvättar, handtvättar, äter knäckemackor, sitter i kö till SF för det går inte att köpa biljetter på deras sida, det är för närvarande 18 personer före mig i kön. Vi ska gå och se NINE. Jag, mamma, syrran och min svinsnygga vän och föredetta kille Oscar. Innan det ska vi äta lunch hos en annan exkille, Nassos, på Creme. Jag tycker om att umgås med mina föredetta killar för att man är vänner på ett annat sätt. Man har ju haft ett väldigt starkt band en gång tiden och jag tror att det bandet alltid håller i sig. Fast på ett annat sätt. Jag kommer att umgås med Alex en dag också. När han vaknar upp och blir sig själv igen. Nu har han förvandlats till en tönt, men det är inte hans fel. Stackarn.  Men en dag ska vi nog också kunna ta en fika ihop. Ha ha. Jorå!

Och appropå Alex så kommer jag att tänka på Calle. Lillbrollan, ni vet. Vad är det han gör i Förkväll? Jag försökte förstå vad de pysslade med, men jag kunde inte alls begripa varken deras roll eller syftet med att de satt där. Hajar ni?!

Herregud, svensk teve. Vad är det som sker? Melodifestivalen är den sämsta någonsin, Förkväll är ju… inte så bra kanske. Va fan, vi får ta och vara lite ärliga här. Yta, yta, yta. Meningslöst babbel utan någon mening alls. Sen Let´s Dance som känns medelokej. Inte bra inte dåligt. Idol var ju förjävla bra och det kommer att bli ännu bättre i år. Det är en jävla succé det där. Jag undrar om Gynning kommer att ta över efter Jihde. Hon sa det till mig en gång. ”Idol är det enda kvar för mig att göra i det här landet. Sen är det international carrier för Miss Gynning!”, sen skålade vi i chamnpagne. Hon talar ofta om sig själv i tredje person. Ha ha. Ja… Vad ska man säga. Kommer någon av de här mupparna någonsin att bli något. Vi får se.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen