Var är min deklaration? | Katrin

Nu kanske det här låter som ett skämt och jag håller med om att det är som ett skämt, men det är inget skämt. Jag kan inte hitta min deklaration. Det är ju otroligt kul det här. Skatteverkget väntar säkert med spänning på att få in min deklaration och så kanske den inte kommer… alls. Jag hittar den inte. Min revisor hittar den inte. Den har blivit kapad på vägen mellan min brevlåda och hans. Vad gör man då? Ha ha ha… Kanske bara jag som ser det roliga i det här. Jag måste fortästta leta. Kanske att jag missat den i nån låda eller nåt hörn på kontoret… Kan den ligga i bilen? Någon annans bil? Har jag glömt den hos Carro? I Bingos studio… Fan.

Dessutom har jag nu stängt av min telefon. Det är en människa var tionde minut som ringger för att höra hur det går. Hur jag mår. Om jag föder. Om jag inte föder. Det är vidrigt. Jag inser att det är mitt eget fel, men på ett sätt så känns det ju som om jag borde kunna skriva om vad jag vill i min blogg utan att folk ska attackera mig men så är det visst inte. Aftonbladet är nog märkligast i sitt beteende. ”Hej Katrin, nu har du inte bloggat på en stund så du är väl och föder. Ring gärna när du kan…” ”Hej Katrin, jag ser på bloggen att du inte fött än. Ring gärna när du har det”. Men nu räcker det. Så nu vet ni. Allesamman. Jag svarar inte när någon ringer. Jag hör av mig när jag har fött till de som jag vill höra av mig till. Ovanligt, va?!

Och en sak till. Nu slutar vi alla upp och tror att jag ska föda när som helst. Jag tror att det nu har blivit en psykisk låsning för mig. Som det ofta blir med det mesta. Bestämmer man sig för att man ska bli gravid så blir man det inte, vill man träffa en kille så gör man det inte, vill man föda för tidigt så gör man det inte. Så nu släpper vi allt det här. Jag ska inte försöka mig på fler ”sätta-igång-grejer”. Hallonbladstéet är slut, pillrena är slut, Bingo är slut och jag är slut. Mitt datum är 13 maj och min mamma gick två veckor över tiden och blev igångsatt. Så det är vad jag från och med idag ställer in mig på. 27 maj blir jag igångsatt. Basta.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen