Min kille förtjänar det bästa! | Katrin

Eftersom jag älskar att stosa runt i en välutrustad matbutik och Bingo älskar att dricka ekologisk Falcon så blev vi kvar ett tag. Jag valde bland lyxiga parmesankrämer, salamikorvar och köttbitar i charken medan Bingo snickesnackade med tandläkar-Anders som hookade upp på en Falcon i baren. När jag såg att Bingo trivdes så bra så drog jag ut på mitt strosande till det längsta. När jag var klar var Bingo full. Ha ha. Stackars min fina kille, han lever verkligen under hård press. Det krävs ett enormt tålamod från en kille som lever med en gravid tjej, det är något som är säkert. Han måste få uppskattning för det. Jag försöker att visa min uppsakttning genom att laga god mat åt honom.

På vägen hem hängde Bingo ut genom fönsterrutan och hojtade till folk på gatan. Han skränade gjorde han. Som en fullis. Jag tyckte att det var väldigt festligt eftersom jag då vagt kunde minnas hur det är att vara berusad. Jag levde ut genom min kille kan man säga. Gapflabbade gjorde jag och hur töntigt det än kan låta i era öron så är det så att vad som än kan få mig att skratta är värt väldigt mycket.

Sen lyckades jag verkligen laga en god middag idag. Bingo sa att det var topp tio godaste mål som jag någonsin lagat, men det säger han i och för sig alltid när jag lagar en middag med lite dyrare råvaror.

Middag: Lövbiff från nån speciell gård som jag inte minns vad hon sa, råstekt potatis, NK:s kända kryddsmör, pepparotkräm (jag är besatt av den här tuben), äggula, babyspenat, lagrad parmesan, stekt skogsvamp. Till det dricker vi en Meerlust 2003, Pinot Noir.

Bjud din karl på en sån här middag. Det garanterar en glad och nöjd man! Och en lite gladare gravid kvinna! 

Mobilbloggat med Nokia E71

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen