En bebis har kommit! | Katrin

Åååååååå herregud vilken liten liten liten kotte. Gud, jag har aldrig hållit en bebis som är 16 timmar gammal. Det är ju det sjukaste. Breathtaking är det. Det är vad det är. Jag kan inte alls beskriva det med ord. Och han är så fin. Och mjuk. Och luden. Och tyst. Han sover bara.

Carro är helt otrolig. Så jävla imponerande. Vilken hjältinna. Hon ringde mig halv sex igår. ”Nu har vattnet gått så vi ska ta och åka in”, sa hon. Sen ringde hon från bilen en kvart senare. Hon berättade hur hon hört ett ”poff!” i magen när hon satt och matade Edward vid klockan fem. ”Jag ville inte att Edward skulle känna min plötsliga stress så så så så åh åh åh oj oj ingen fara bara en värk vänta lite bara a a a pju pju pju äe ringer upp”. Ascoolt var det att höra henne profylaxandas in real life om ni fattar. För mig är det ju bara teori än så länge. Jag stod som paralyserad i mitt vardagsrumsfönster och sen brast jag uti ett gapflabb. ”Bingo, jag hörde just Carro profylaxandas i värk på riktigt”, sa jag med ett drömmande leende. För trots att jag är avis på att Carro som nu fött så känns det ju ändå som ett steg närmare min egen förlossning. Sen är jag ju så glad för Carros och Andreas skull såklart. Vilken lycka. Tillbaka till Carro, hjältinnan. 20.10 kommer sms. ”Öppen 10 cm. Hann inte få ep. Just fått spinal”. Tänk vilken fin vän jag har som låter mig få följa med på sin förlossning. Sen satt jag på helspänn. 22.10 ringde hon. ”Nu är han här. Gud vad lätt det är att föda barn! Som en hal liten säl slank han ut!”, sa hon. Ha ha, det sa hon inte riktigt, men nästan. Och några timmar senare är de hemma. Fullt på Danderyds patienthotell. Ingen fara. De är vana och coola.

Men Gud vilken söt liten korv de har hemma nu. Och Gud så läskigt att ta hand om honom. Ska vi också göra det snart? Ta hand om en sån här liten, len, luden pojke. Herregud.

Är det inte otroligt att jag har en sån här i (!) min mage? Jag och Carro tror att de kommunicerar när Douglas ligger på min mage så här. För Ringo buffar som bara den och Douglas sprattlar till med jämna mellanrum.


Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen