Ny kür – Lina Dolk

Idag red jag upp mitt nya kürprogram för första gången när jag var på Ågesta. Och mjaaa bästa känslan när man rider nytt program för första gången var väl inte lyrisk skulle jag kunna påstå haha.

Men nu är det hela filmat och ska skickas iväg till en som ska göra musiken. Tar hjälp internationellt faktiskt, efter hört hennes jobb så blev det valet. Sedan när musiken är klar få vi rida upp det igen och se om det behöver korrigeras något.

Sedan debuterar jag küren på Strömsholm när SM ska gå, och förhoppningarna är att någon av Dokki eller Lazzie får visa programmet i finalen (vem vet, Lazzie kanske skräller till!) och den andra i b-finalen om jag väljer att starta b-finalen.

Elin är väldigt stolt över att hennes häst var så nära Dokki på Strömsholm haha. Nu görs programmet till Dokki sedan ändras det kanske om lite vägar åt Lazzie som behöver lägre svårighetsgrad.

Är det någon som har en JUNIOR KÜR att låna/hyra ut på SM? Mejla mig med film på programmet och skriv vad ni vill ha för ersättning så återkopplar jag! Mejla [email protected]

Till Danmark har jag Erikas kür, har ändrat lite linjer som känns bättre för mig och Dokki.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen