JUNIORJIDDER OSV | QueenPsykos

Längesen jag, Junior, bloggade. Några år sen sist. Hehe. Jag är alesäs 49 bast, i människoår. Medelålderskris. Älskar att leka i barnens leksakslåda och flippa ur. Åldras flashigt med stil. Eller va säger niiiii? Mycket har hänt sen sist jag skrev. Mamma och pappa öppnade bebisfabrik. Tre st människobarn. Mina syskon. Fett jobbiga, men det är jag och Gucci också. Man kan säga mamma har fem barn. Vi är tolv hundar hemma. Tre stora med mig och nio valpar. Fick en fet skylt av grannen. Bild på en hundskugga. Varningsskylt. Står I can have my teeth in your ass in 3 sec. Wanna try? Kommer känna mig cool när jag står på mina två håriga bruna ben och tejpar upp den på dörren. Kan ändå öppna dörrar så tänkte smyga ut med Min gråhåriga kärring, Gucci, my old lady hehe som de säger i Sons of anarchy, och varna området hehe. Make sure it’s all good in the Hood.

Älskar den här grabben. Han är som mowgly. Aldrig kläder på sig. Han ingår i vår flock. Men istället för vargar är vi kamphundar hehe. Lever, dödar och dör för familjen.

La familia

Livet är bäst när solen skiner. Jag svär. Jag satt med brillorna på. Hängde på balkongen. Gav ut high-fives till mamma och Adriano. Matad med lahme som en kung.Blev fotograferad som jag vore modell. Jag är tvärfotogenisk. Ståtlig som få. Mama says I’m handsome. Är hennes levande nallebjörn. Älskar att göra hennes dag med ge henne en spontan kram när hon skiter. Backar mamma. Alltid. Speciellt när den gråhåriga kärringen är jobbig och attackerar dammsugaren. Säger till henne på skarpen. För underlätta för mamma. Mamma är tung. Hon tror hon inte har mycket tålamod, men det har hon. Omringad av så mycket stress, men hon ger aldrig upp, älskar och tar hand om oss, genom helvete och himmel. Fattigdom och rikedom. Nöd och lust. Sjukdom och hälsa. She’s loyal. Världens bästa coolaste mamma. Hon delar alltid sina munchiesnacks med oss. Låter oss aldrig gå utan. Hon är inte snål som svenskar. Hehe. Fett generös yao och tar våra behov före sina egna. Ger alltid mer än vad hon tar. Mamma är bäst. Eller va säger niiiii? Kolla vilket lyckligt liv hon ger mig. Svårt att inte le i hennes sällskap. Hon är galen. Men på ett bra sätt hehe.

Äpplet faller inte långt ifrån trädet. Vi alla är fett underhållande. Borde ha en realityshow. Alltid något som händer. Dårhus.

Min älskade galna lillebror

Pappa snagga Dodo igår. Han ser jättefin ut. Thats my brathaaaa!

Jag har världens skönaste familj. Lägg den. G.

Haha jag är så störd. Schizo. Det är Alex. Wah jag är för trött. Åkte till Slottskogen igår. Vädret leverera hemma men fan vad kallt det var där! Träffade mamma och hennes kille igår för första gången. Nico följde med och satt med oss en stund. Det var kul ändå. Han var snäll och rolig. Läste av honom. Mamma fick uppleva min talang. Såg att han hade en jobbig uppväxt, var lilgammal och fick uppleva någonting traumatiskt när han var 16, vilket var helt sant. Mamma höll sig för munnen och ba Omg Alex!!

Sov för djupt inatt, så jag är helt slut. Ska jobba också. Runt halv tre. Hoppas jag blir piggare där.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen