17;16 | QueenPsykos

Jag fick världens panik efter duschen. Slår handduken om mig och ser sedan en brun mal (nattfjäril/insekt) softa på undersidan av den. Kastade av mig den fort som fan. In i tvättkorgen. Sprang ut naken i hallen, som en livrädd galen höna, höll för mina bröst och hoo-ha, så inte grannarna typ skulle kunna se in. Ba HELLAW! Vägrade gå tillbaka i i badrummet. Skickade in backup. Jooooo ew! Den softar på undersidan av handduken. Ta bort den! Jag ber dig. Handduken skakade och det visade sig vara kanten av en lingonbröd. Facepalm. Men fick paniiiik. Ew. Såg verkligen ut som en insekt. Längtar till sommaren, men fan inte till alla kryp.

Ni skulle se hur jag hittade the siiiister and the miiiister på köksgolvet efter varit på toa. Valde en krydda från Kuba med Bob Marley eller hans dubbelgångares ansikte på och de hällde allt i en grön skål och satt med värsta leendet, för de visste huuuur mycket de kryddade. Börja skratta och fick Flashback från Chicago när jag och min lillasyster blandade lotion och cornflakes i en skål och hällde ut på trottoaren, framför vårt hus. Our grandma & grandpa kom på besök. Vi tjuvkikade ut genom fönstret i the Diningroom och kunde höra grandma säga till mamma ”Ew, somebody puked up cornflakes on your sidewalk.” Vi dog av skratt. Aaliyah och Jamie tittade lika busigt på varandra säkert som vi två gjorde när vi var små och jag tänkte Sååå det nu de kommer vara nära och kommer på galna idéer ihop. Bara att dammsuga. Igeeeen. Först släpade de min highligter i golvet så golvet glittrade. Sen kryddade de skålen och golvet. Gucci aka kärring Ursela kom hoppandes som vanligt och försökte äta dammsugaren. Vägra ge sig. Så jag tog av munstycket och sög in hennes tunga. Skrattar bäst som skrattar sist. Hon ba WHAT THE … *BEep* Dammsuga tong.

Varit en lugn dag. Adriano följde med pappa för S har köpt en häst. Jag svär. Kommer inte förvåna mig om hästen snart helt plötsligt dyker upp och bor i vår trädgård. Typ springer runt i trädgården till den fula, jobbiga, animerade hästlåten där det en jobbig röst som sjunger Unnunu unnuh i typ tio timmar och hästen springer runt med bara tre ben. Fan vad fult.

Min snygga superhjälte kille ❤️

Så trött och rastlös. Verkligen städat i motvind idag. Aaliyah och Jamie sover, så njuter av tystnade, men får väcka de strax, så de kan somna tidigt ikväll. Adriano sov såååå mycket när han var i deras ålder. Han sov tre timmar på förmiddagen, två timmar på eftermiddagen, och tog en timmes tupplur vid 19tiden. Ändå sov han hela natten. Aaliyah sover bara en gång på dagen och det tar tiiiid tills hon deckar. Hon måste hinna bli övertrött för hon är så envis. Jamie har aldrig heller sovit mycket. Inte ens som spädbarn. Vaknar till snabbt, lätt och behöver ha mig nära för kunna sova djupt, skönt och länge. Min feta mysiga lilla människa

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen