Geisha glass | baakochmaat

Alltså nu kära vänner ska ni få ett helt magiska recept på glass. Nu när våren börjar komma med stormsteg finns det inget bättre än att avnjuta en skål med god glass. Här om dagen slog det mig att Geisha och glass måste vara underbart och självklart var det det. Har faktiskt testat Gehisa struten som funnits ett tag men tyckte inte alls den var god. Denna glass blev så mycket bättre ! Smakar så där underbart gräddigt gott som glass ska göra ! Jag menar titta bara på bilderna, man vill ju bara ta en smakbit.
Och inte ska ni behöva undra hur man får till denna goda glass, utan här får ni receptet !
Du behöver:
* 3 dl vispgrädde
* 100 g Geisha choklad
* 3 st äggulor
Gör så här:
1. Vispa grädden så det blir toppar i grädden. Smält Gehisan i en skål över vattenbad.
2. Ta bort skålen när chokladen är smält och vispar ner äggulorna en i taget.
3. Blanda ner chokladsmeten i grädden. Frys in glassen över natten.
img_0084_55057f182a6b2222066637e8
img_0081_55057f609606ee585aedf241
Glöm inte att följa mig på Instagram baakochmaat

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
May 2025
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen