KRÄMIG TORSK MED PHILADELPHIA OST – Denice Moberg

IMG_5886

Det är sällan jag gör torsk faktiskt, det blir nästan alltid kyckling av någon anledning. Oftast tycker jag att det blir så torrt med torsk, men idag så fick det bli det tillsammans med en gräddsås. Väldigt gott, och enkelt!

RECEPT
Detta ger 4 portioner och innehåller ca 440 kcal:

5 dl matlagningsgrädde
800 g fryst torskfilé
100 g färskost garlic & herbs 11 %
2 msk maizena
1 pressad vitlök
1 tsk rapsolja

Kryddor: Vitlökspeppar, salt, citronpeppar, peppar och dragon.

Tina torsken och tillsätt sedan grädden, färskosten, vitlöken och krydda. Låt det koka upp och strö lite maizena över för att få en krämigare konsistens.

Tillbehör: Broccoli, körsbärstomater och ris.

På denna tallrik är det 550 kcal totalt:
120 g kokt broccoli
50 g kokt ris
2 körsbärstomater
Och blir totalt 110 kcal som tillbehör utöver såsen.

IMG_5873

IMG_5865

IMG_5863

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
May 2025
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen