GRAVIDITETSVECKA 26 – EXTRA VILODAGAR, MINDRE CRAVING & BARNVAGNAR? – Denice Moberg


Träning:
Minns ni förra veckan då jag skrev att träningen gått bra men att jag började
känna mig lite lite svagare och att jag skulle träna ett pass (eventuellt två) för att göra träningsveckan komplett? Det slutade med att jag inte gjorde något pass alls, vi åkte hem till Norrland till mina föräldrar som ville fira mig och hade bokat middag med en av mina närmaste kompisar så träningen blev bortprioriterad. Men största anledningen var mest för att jag kände att kroppen inte riktigt var pigg och kände att jag behövde vila så vi hade tre vilodagar på raken rent spontant. Vilket gjorde susen då denna vecka istället givit mig 6 hela träningspass och alla har vart väldigt bra, jag lyckades även köra ett kort med intensivt cardio pass på 20 minuter idag.

Mat:
Mina cravings har typ lagt sig känns det som, eller så har det blivit en vana. Vi har ofta allt hemma av rutin numera så behöver kanske inte sukta efter det på samma sätt som förut? Jag vet inte men det känns ganska skönt trots allt

Jag har iallafall fortsatt med samma mat som jag skrev om tidigare, inget nytt har tillkommit än så länge. Eller jo förresten Barebells White Chocolate glassen har jag ätit VARJE DAG i över två veckor nu haha!  Men äpplen, krämiga sallader, Barbells chokladmilkshake, mjölkprodukter som yoghurt, mellanmjölk och fil. Krispiga livsmedel i alla former ( oavsett nyttigt eller onyttigt hehe ) och extra salt och krydda på maten är det som fortfrande hänger kvar mest.

I övrigt så har vi börjat kolla barnvagnar, barnsängar och bilbarnstolar, jättekul med svårt att välja. Helst av allt skulle jag vilja ha en smidig, clean och snygg “designvagn” som tar lite plats, men samtidigt så är komforten inte den bästa för bebisen eller körningen i snö speciellt bra men efter massa letande så har vi hittat ett par som både ger komfort och smidighet. Det känner vi båda är viktigare än själva designen. Vi har inte fått hem den ännu men lovar att visa sedan, färgerna är svart och i vitt läder iallafall

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen