juli | 2009 | Diamond Dogs

Vi har precis kommit hem från Pride Park och NEJ, vi har inte övernattat där i ett tält! Vi har repat en timme tillsammans med Marlene och Marie-Louise från tv-serien Rent hus som ska städa ut oss från scenen och ta allehanda bakterieprover på oss.

Marie-Louise och Marlene ska ta bakterieprover på oss. Undrar vad dom hittar…?

Då måste man ju duscha också. Gud, så jobbigt… 

Schlagerkvällen på torsdagskvällen gick jättebra och inte fick vi stryk heller trots att alla tanter som vi har parodierat genom åren var på plats.

Shirley, Sarah, Alcazar, Velvet, och Charlotte Perrelli var uppenbarligen på bra humör och ingen var mitt i lingonveckan heller vad jag kunde se och det var väl därför vi klarade oss.

Shirley var snyggare än någonsin och hon hade efter envist letande återfunnit sin midja efter barnafödandet. Jag var artig nog att inte fråga var den har varit i ett år.

Att hon sedan tappade muttan på scenen kanske inte var så bra med tanke på hur kyligt det var på kvällskvisten.

Även en mutta kan bli förkyld. Det sitter en bredvid mig och hostar just nu som bevis. 

Mattias är alltså fortfarande den ende i gruppen som måste sminka över en blåtira ikväll och hur den uppstod tänker jag inte berätta, men ett tips är att fråga personalen på Patricia.

Schlagerfeber fick tydligen dåliga recensioner för sin show igår kväll, men man ska alltid komma ihåg att det bara är en persons åsikt som står i en recension. 

Självklart började det regna traditionsenligt precis när vi skulle börja på scenen.

Jag börjar misstänka att vi verkligen har ett eget regnmolm som hänger över oss, älskar oss och följer efter oss vart vi än går. 

Ikväll är det nittiotalstema i Pride Park och vi ska vara nittiotalstanter hela kvällen! Hur gala är inte det? Graaf, Silvstedt, Celine och Spice girls är några av dom som blir halshuggna.

Och vi planerar att försöka lura bort vårt regnmoln till en annan del av staden ikväll…

Kanske till Kolingsborg där vi uppträder vid 01.00, men det är ju inomhus så vem bryr sig om det stormar?

 

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen