september | 2009 | Diamond Dogs

Allt kan man köpa utom kärlek säger den vise, men vem fan har behov av kärlek när man bara behöver en lång kropp med en stadig arm att hänga handväskan på när det är dags för mingel.

Reine har inga problem eftersom han i det närmaste är dvärg i jämförelse med Mattias och mig och når Peppe Eng till nästippen.

När telefonboken är genomgången så har mitt nödrop gått ut några gånger på Facebook och jag har bland annat fått gensvar från en vansinnigt trevlig karl på två meter som skulle vara PERFEKT som bokstöd… perfekt förutom att han bor i New York… 

En kär väninna i Gävle har generöst erbjudit sin 2 meter långe 17-årige son och jag har inga problem med ålder, men man måste väl ändå sätta gränsen vid 18 annars kan man väl bli arresterad? 

I saknad ev Escortfirma med inriktning på långa män så kanske vi skulle försöka ringa Ernst Kirchsteiger? Nja… Visserligen tillräckligt lång, men jag skulle känna mig obekväm med en barfotad kille på röda mattan och dessutom skulle han säkert väsa i mitt öra att min klänning inte matchar inredningen och senare vilja låna mitt lipgloss.

Barfota utan strumpor och skor…och tyvärr utan Diamond Dogs…

Rickard Sjöberg är ju lång, men väger ungefär hälften av Mattias stjärtparti så nej tack.

Rikard Wolff? Det skulle se ut som om jag hade en svart fjäderboa runt halsen och det känns lite nybörjartransa.

Blossom Tainton? Rätt längd, men hon är ju kvinna.

Rolf Lassgård? Också rätt längd, men han klär ju UT sig till kvinna och jag är ännu inte beredd att komma ut som lesbisk.

Hugga av benen vid knäna och gå på stumparna i partypumpsen är ett alternativ, men det känns kanske som en sista utväg.

Signatur ”För lång för ett fuck”






Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen