maj | 2010 | Diamond Dogs

Om jag hade haft klackar på mig idag så hade jag inte haft några klackar kvar nu och det hade inte varit bra för mitt rykte.

Alla vet ju att det är olagligt att ha platta skor och vem är jag att trotsa lagen liksom?

Ballerinaskor är det fulaste som någonsin har tagits upp av modevärlden och till min stora sorg ser jag just nu på stan att vackra kvinnoben förvandlas till stubbar med hjälp av dessa styggelser.

En ballerinasko ska besättas med segel och skickas nerför strömmen som en barkbåt med sikte på havet och undergång.

Kanske gör den någon glad i en fattig by i Finland istället för att sjunka till botten till med resten av de andra dödsdömda Ballerinorna, men i Finland tycker man att Memma är gott så det funkar säkert bättre.

Med Reine i spetsen så blev det först mönsterkonstruktion på Chinateatern, sedan besök i syateljén på Stadsteatern och även ett besök hos sömmerskan La Lelle i Nacka.

Det är upphetsande med nya kläder och om jag hade orkat så hade jag fått stånd.

På kvällen hamnade vi på restaurang Göken på Kungsholmen där vi firade Mattias ??:de födelsedag och åt fantastisk mat.

Medan födelsedagsbarnet susade vidare till Vickan i Kungsträdgården för att roa sig med Sveriges snyggaste schlagerband Hallå Hela Pressen så susade de andra två tredjedelarna Diamond Dogs hemåt efter en jobbig dag i modets slaveri.

I serien klänningar som har synts en gång för mycket visar jag här nedan modell nummer två. Första gången den såg dagens ljus var på galapremiären av Andy Warhol-utställningen 2008 och andra gången…

…var på Blue Moon Bar med Mattias. Skäms på mig…



Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen