C´est moi! | dominika

Kan ju vara bra att starta en ny blogg med att berätta lite om sig själv.

Jag är medelålders light och har två barn – en tweenie som heter Hannah och en bebis som heter Harry. Tweenien är inte särskilt förtjust i bebisen. Man skulle kunna säga att hon hatar honom. Det är iofs inte hela sanningen. Ibland hatar hon inte honom men ganska ofta gör hon det. Hon var ensambarn i elva år och kan inte riktigt finna sig i att dela min uppmärksamhet med någon annan. Det här skapar sådana konflikter i mitt liv att jag ibland vill skjuta mig själv. Kan berätta mer om det vid ett annat tillfälle men just nu blir jag matt bara av att tänka på det.

 

Jag vill direkt säga att det här inte kommer att vara någon modeblogg. Jag är fullständigt ointresserade av mode och vore det inte för att jag är väninna med Camilla Thulin som skänker klänningar från sina kollektioner till mig så skulle jag alltid se ut som en riktig rishög, med en prilla hängandes under läppen.

När jag är på jobbet – alltså mitt dagjobb på PR-byrån Mafioso – och inte har möten så har jag myskläder med hål och vällingfläckar på mig.

Jag behöver rutiner för att inte bli tokig. Om jag inte får gå till kontoret varje morgon en bestämd tid så spårar jag ut. Därför är det extremt viktigt för mig att ha ett sk vanligt jobb. Och eftersom ingen vill anställa mig så får jag anställa mig själv i egna bolag.

Förr i tiden jobbade jag bara som kändis men det var många år sedan och jag skulle aldrig vilja göra det igen. Att göra nedslag här och där – som ”sångerska” i Army of Lovers eller på TV är dock kul. 

Jag bor ihop med en kille som heter Yoav och som är pappa till bebisen. Han jobbade som pressekreterare hos Nyamko Sabuni när hon var jämställdhetsminister. Det är rätt bra att han kan ett och annat om jämställdhet eftersom jag är världens sugigaste hemmafru. Man får dra ett rätt så tungt lass på hemmafronten när man är ihop med mig, så att säga. Jag tycker att om man är vuxen så kan man skita i att städa eller handla mat. Min kille säger att det inte funkar så när man har barn men jag tror att det kommer dröja ett tag innan den poletten trillar ner hos mig. Och under tiden är det bra att han handlar så att vi inte svälter ihjäl allihopa. 

 

 

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen