Army of Lovers-bråket | dominika

Jag gjorde Söndagsintervjun för Aftonbladet förra veckan som publicerades i söndags och i morse var jag gäst hos Rix MorronZoo. Tänkte att det skulle vara mest Kändishoppet i bägge intervjuerna men det var ett jäkla fokus på Army of Lovers-bråket. Tråkigt tycker jag. Ständigt denna fokus på konflikter.

Camilla Henemark och jag är osams för att jag tycker hon betett sig okamratligt mot mig när hon krävde att jag inte skulle vara med på återföreningen. Vad Alexander och Jean-Pierre tycker vill och kan jag inte uttala mig om. Jag var inte med under Melodifestivalsveckan och har inte sett vad som hände där med egna ögon.

Det finns ingenting mer att säga om detta för min del. Jag kommer inte prata skit om Camilla, vare sig här på bloggen eller någon annanstans. Kommer inte att grotta ner mig i detaljer om vem som gjorde vad, vem som var dum mot vem och så vidare. Det kan jag göra i privata samtal med mina vänner men jag kommer inte att göra det offentligt.

Det jag kan säga är att Army of Lovers i sin nuvarande konstellation, Alex, Jean-Pierre och jag,  inte behöver gruppterapi. Vi är goda vänner, gillar varandra och vill jobba ihop. Väldigt enkelt egentligen. Och att det är vi tre är heller inget nytt.

Här är en bild från 2008 när vi spelade på G.A.Y i London.

Hursomhaver, ikväll ska ni kolla på Kändishoppet! Jag ska inte det, men ni ska. Jag pallar erkligen inte se mig själv i badkläder på TV. Dessutom är jag på Eriksdalsbadet och tränar just simhopp ikväll, samtidigt som det sänds.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen