BOOSTA MIG – Hur bygger man sitt eget varumärke? – Emmajennie

Hej raringar! Vilken POWERDAG jag haft trots en mardrömsmorgon! Men nu ska jag backa bandet och berätta allt för er. Igår landade vi på Arlanda senare än förväntat så det blev en taxi raka vägen hem. Fick ett par timmars sömn, för få tyckte min egen kropp så jag försov mig nästan två timmar i morse. Seminariet jag var på i morse startade 8:30 och jag vaknade 08… Hur som helst så är jag Östermalmsbo (som tur är) så jag klarade det. Taxin släppte av mig utanför Berghs där morgonens event hölls klockan 08:32 så jag hann kan man säga.

MEN nu åter till morgonens och förmiddagens stora seminarium. Jag har en hel del samarbetspartners och plattformen jag jobbar tillsammans med bjöd in mig till en ”Influencer dag” tillsammans med Isabella Löwengrip, Nicole Falciani med fler. Denna dag är till för att boosta influencers, dela erfarenheter och nya idéer. Jag har hade en riktig suprförmiddag med detta gäng. onlinepizza bjöd på mumsiga wraps och med oss hem fick vi LYXIGA goodiebags. Men det som ändå vägde tyngst och det jag tog med mig hem var Isabella Löwengrips ord och tips. Jösses vilken powerkvinna hon är. Skulle kunna lyssna på henne i timmar. Det var så underbart att bara få sitta och lyssna och ställa dem frågor man hade på hjärtat, UTAn stress.  Så tacksam för idag. Jag är glad och stolt över att jag tagit mig dit som jag är idag.

Efter detta blev det en stund i solen innan jag gick tillbaka till kontoret för ett par timmar. Jag har verkligen med världens bästa människor att göra på denna arbetsplats. Att få gå på sådant här och lära sig att ”skapa sitt eget brand” är så lärorikt.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen