Tränings tänker | Fiia

Jag är mega förkyld- så man får tränings tänka i huvudet

Jag får så mycket uppdrag till mig ang PT jobb fast jag inte var beredd på det, min tanke var att ta tag i allt detta efter jag startat eget företag men det är verkligen så att allt rullar in av sig själv, men man får inte glömma att många vill men tar inte tag i det! Mycket snack och liten verkstad som ordspråket heter. (?) Vill tacka så hjärtligt ivf för folk som vill ha mig som tränare.

 

 

Det man som nybörjare ska ta med sig är att alla kroppar är unika, man kan inte se hur vältränad en person är med blåtta ögat. Sen finns det olika sätt att träna på, vissa tränar mer sina snabba muskelfibrer andra ”endast” långsamma, man blir bra på olika grenar.Så gämför dig aldrig med nån annan.

 

FRÅGA OSS En tjej från gladiatorerna.

Annika är mega stark i allt, men jag tar nog henne i biceps curl, men det skulle man aldrig ana med blåtta ögat, så därför ska du aldrig gämföra dig!

Kör hårt nu med vad du än tar dig an.

Kram så länge

 

 

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen