Reklam: 7-eleven vårkampanj 2018 – Frankochjag.se


Detta inlägg innehåller reklam



Ä N T L I G E N är våren (och förhoppningsvis även snart sommaren) här! För det känns som att vi har fått vänta extra länge i år, men den senaste veckan har vi äntligen fått njuta av sol, värme, sneakers och tunnare kläder. Människor söker sig till alla tänkbara ställen för att få en chans att lapa lite vårsol; på restauranger och kaféers alla uteserveringar, ute i parkerna, på bänkarna på torget och längs med alla kajer och bryggor samlas det folk! Och vart man än kollar så sitter folk och äter på en glass, dricker en latte eller äter något annat gott.
Mitt absolut bästa vårtips är att passa på att äta sin lunch (eller kanske frukost, mellis eller middag?) ute i vårsolen! Japp, det gäller att ta tillvara på varenda tillfälle! För en macka, sallad eller wrap är lätt att ta med sig ut! Och har man lite bråttom (eller bara saknar orken att ställa sig och fixa) så går det minst lika bra att köpa färdigt!
På 7-eleven finns massa god och varierad färdigmat som passar utmärkt att ta med sig ut och äta. Och är du hellre sugen på något sött så finns det massvis utav hembakat bröd, bakverk, glass och sötsaker. Det bästa av allt är ju att 7-eleven är så otroligt lättillgängligt och har väldigt bra öppettider!

I 7-elevens app hittar du alla bra deals som gäller under våren! Vad sägs om till exempel en wrap för 39kr och CleanDrink för 20kr? Passa på att köpa med dig något gott och gå ut i solen och njuuut!


Detta är ett sponsrat reklaminlägg

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen