Ida-Maria

Oj, vilken skön förmiddg vi fick! Så där alldeles perfekt!

Det som skulle bli lite lek för ungarna innan lunch blev en hel förmiddag med korvgrillning.

Sådär spontant och glatt!

Barnen lekte och var glada, vi vuxna pratade och skvallrade, bebisarna sov alternativt snuttade mammatutte, solen gassade och Niklas lekte korvgubbe till barnen förtjusning!

När klockan närmade sig lunchtid ville ingen av oss gå hem så Niklas spurtade iväg till ICA och tillbaka kom han med engångsgrill, korv och dryck till oss alla. Visst att korv med bröd är dödstråkigt men ack så gott det smakar när det grillas utomhus! Barnen tyckte det var väldigt spännande med grillning.

Pga datakrångel är alla bilder lånade/snodda från Alfva!

Inte förrän barnen började bli trötta vid ett-tiden fick vi tacka för oss. Men ack så nöjda, det är så här vädret ska vara VARJE DAG tack. Imorrn vill vi ut till en trevlig parklek så nu hoppas vi på en favorit i repris.

Väl hemma somnade vi allihopa i sängen. Jag sov som en stock, Lykka snarkade och likaså Niklas och Morris. Frisk luft gjorde susen alltså!

Nu är vi redo att ta oss an kvällen.

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen