Härliga helgen i Malmö! – Ida-Maria

Vet ni vad? Jag smygstartar om igen här på Finest. Jag saknar den här bloggen – så är det bara. Dock vet jag inte HUR det blir att blogga här igen, jag har ju mina tankar och funderingar kring detta. Så hur pass privat jag kommer bli här det får jag se. Det får bli som det blir helt enkelt.

Mycket har hänt sen sist. Det har ju gått ett par månader. Lite av allt kommer jag berätta.

Förra helgen var på minisemester nedåt i landet. Närmare bestämt till Skåne. Det blev drygt 3-4 dagar i Malmö hemma hos några vänner till oss. Nyblivna vänner till och med. Vänner vi lärde känna på semestern i Thailand över jul&nyår – och som vi fortsatt hålla kontakten med efter det. Det är ju inte självklart att man gör det när man träffas på en semester. Men vi klickade så bra att det kändes helt naturligt att fortsätta vänskapen även här i Sverige. Synd bara att vi bor så långt ifrån varandra.

Nu blev vi i alla fall hembjudna till dem i Malmö över en helg. All inclusive hemma hos dem. Mycket trevligt!

Vi hade tur med vädret så det blev sköna dagar i solen. Sightseeing i Malmö en dag. Äta glass i Skanör en dag. Hemmahäng på deras altan många dagar. Grillning om kvällarna. En massa mat och prat. En riktigt skön och trevlig helg. Love it.

Jag som aldrig varit i Malmö ( i vuxen ålder) insåg snabbt att Malmö är en riktigt härlig stad. Jag gillar den!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen