Länge sen. | Ina – Livets Vändning

Jag har varit rätt slut på sistone. Mycket med jobbet (kul men energikrävande), mycket med hemmet, mycket med barnen. Hur ska man hinna med allt?! Min hjärna bara brusar och jag springer fram och tillbaka hit och dit. Har dessutom fått tandvärk igen. Vet inte om det är samma visdomstand som sist eller motsatt sida dock… känns som kroppen liksom inte orkar hänga med i tempot!

Hur gör ni? Fattar inte hur man ska kunna jobba heltid och hinna med hushållssysslor, barn, läxor, aktiviteter och lite roligheter däremellan! Jag är slut som artist i vanlig ordning.

Visserligen sover jag rätt dåligt på nätterna oxå så det förklarar ju tröttheten till viss del.

Meja har ändå mått bättre än på länge. Hon har varit i skolan en hel vecka i rad, hänger med på lektionerna och kämpar sig genom vissa dagar då hon mått sådär.

Kvällarna har hon dock haft ont i magen och behövt vetekudde flera gånger. Men hon somnar iaf hyfsat snabbt ff på melatoninet.

Hon har gått upp 1 kg och känns piggare. Hon klarade dessutom att låta ASIH sticka nålen i porten själv, utan att vare sig pappa eller jag var med i måndags! Helt otroligt modig och duktig! Älskade starka tjej!

Igår mådde hon tillslut sämre och blev hämtad tidigare från skolan och idag har hon legat med feber igen. Men vi hoppas att det snart går över och att de bra dagarna får fortsätta!

Om några veckor är det dags att ringa alla läkare för lite utvärderingar. Jag för dagbok över hennes mående så det blir lite överskådligt.

Kram på er allihop och snart är den grå februari slut! Längtar till lite vår!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen