Vi flyger till Kos Grekland 3/5. – Jackie Ferm

Någon vecka innan händelsen i lördags bokade vi en resa till Kos i Grekland den 3 maj. En sista minuten resa, 3-stärnigt hotell och mysigt som attan. Precis vid hamnen och stranden, plus jacuzzi bredvid poolen. Nu blir det ju ännu skönare att få åka iväg. Hoppas bara att jag ser normal ut igen tills dess. Att mitt ansikte ser ut som mitt eget igen. Jag kan inte ens tänka mig folk som blir brännskadade eller får stora ärr efter olyckor och dylikt. Det kanske låter ytligt men jag har alltid tagit mitt utseende för givet. Never again.

Alla som följt mig vet att jag älskar äventyr som dykning, snorkling, upptäcktsfärder, köra vilse på landsbygden, klättring, safari, djungeln, hoppa från vattenfall och sådana adrenalinkickar.

Vietnam, Sri lanka. 

Denna gången vill jag faktiskt bara slappa vid poolen, i jacuzzin och på stranden med en strawberry daiquiri i handen. Känna den heta solen mot kroppen och bara njuta. Bli brun. Vara med Ola, äta god mat, shoppa lite (parfymer), läsa några riktigt bra böcker, strosa runt lika sakta som pensionärer. He he. Ioförsig kan jag tänka mig att hyra en cykel, inte moppe, för att kolla in den lilla ön, som högst. Åh, det ska bli så skönt!  

Våra bästa vänner Anna och Jens som passade hundarna när vi var i Amsterdam i februari ska ha dom igen. Dom är ju gudföräldrar till vovvarna och hundarna älskar dom lika mycket som dom älskar Simba & Nala. ❤️ Jag ser upp till Anna, dessutom härstammar hon från Sicilien.

Nedanför ser ni bilder på hotellet och staden Kos. Jag har bara varit på Rhodos innan, men det var inget för mig. Nu är man 27 år gammal och kan uppskatta lugn och inget galet charter festande.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen