Dagen – Lina Dolk

Imorse släppte vi ut hästarna på gräs, härligt att låta de gå i större roligare hagar nu. Firren och Verano var först ut under tiden red jag Roosa och Laxen.

En nöjd Laxen spanar in hans nya hage

Eller hans och hans, såklart delar fiskarna hage. Delad glädje är dubbelglädje

Roosa har blivit kvick för skänkeln och gör fina fattningar ifrån trav-galopp. Väldigt nöjd över hennes utveckling. Ska jobba lite mer på att forma henne i sidorna. Jag gör alltid galoppfattningarna på böjt spår på de yngre hästarna så de mer ska ”ramla in” i rätt galopp. Så enkelt och smidigt som möjligt ska man alltid göra för dom.

Laxen har jag lämnat spåret på och vänder nu in på både diagonalen och kan lägga större volter. Det går bra även om vi tappar lite bjudning på böjtspår. Lättar att springa på rakt fram för dom. Världens snällaste är han, skrittade ut själv idag efter passet och det kom både bilar samt traktorer och Laxen skrittade bara lugnt på.

Sedan for jag till Ågesta för träning med Dokki, gick bra! Lite för hög i formen i början då han tryckte nacken lite uppåt. Men sedan fick vi till en bättre form.

Hem och red Firren samt promenerade med Lazzie och Biggles. Har fixat en mindre grushage till Lazzie nu ikväll. Imorgon får hon gå ut igen, härligt!

Hästarna som kommer till mig blir miljötränade ordentligt. Kor och traktorer är deras närmsta granne, endast ett stenkast bort

Om jag ska vara lite ytlig så vore det väldigt fint med en svart häst! Tänk om Roosa hade haft lite högre vita tecken på sina ben då hade hon varit peeeerfekt.

Har även gjort en utvärdering åt Hippson, håll span vilket putsmedel till stövlarna som jag tycker är bäst snart.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen