Sponsorer – Lina Dolk

Jag tackar mina sponsorer för att ni vill vara delaktiga i min elitsatsning, stora som små bidrag är en hjälp påvägen!

Om någon mer är intresserad för ett samarbete med mig hör gärna av er [email protected]

Ågesta Ridsportsbutik, finns på Ågesta Gård i en mysig butik där det finns det mesta av det bästa. Ligger i anslutning till ett café! 

Housepartner- Säljer Lastbilar och sadelskåp m.m Företsget finns i Båstad och har lunder i hela Sverige. Sponsrar mig med en lastbil i absolut toppskick samt är delägare i hästen Danza Kuduro 2! 

Guldmane- Spiktäcke http://guldmane.com/ ,  trodde faktiskt inte att jag skulle märka av effekten genom att använda täcket så pass mycket. Biggles älskar sitt täcke och kan verkligen koppla av med det på sig. Kul att se då han annars är ganska på tå ständigt annars  

PS OF SWEDEN- Träns och kandar i superdesign för hästens bästa! www.psofsweden.se/sv

Amazona Sueca–  http://amazonasueca.com/  Fantastiska stövlar i alla modeller och färger! Skor, sporrskydd, nyckleringa m.m hittar ni på deras sida! Jag har 4 par stövlar samt skor därifrån och är väldigt nöjd!

Jag är även med i Plantskolan som är en träningsgrupp, läs om det mera här: http://knytkalaset.com/about/

Nipet Horse – är med och sponsrar med OneK hjälmar som jag bär både på träning och tävling. Samt deras klädmärke makebe syns jag i!

K9 horse-  absolut toppkvalité på schampo och pälsglans sponsrar de mig med! Hästarna kommer till tävlingarna i toppskick!

Ewa Cerdelöf har jag tagit hjälp av med utpassning av sadel till mig och mina hästar. Är enormt tacksam för hennes kunskap! Jag rider i Equipe sadlarna.

Stigtomta Kvarn– Foder. Säljer foder och har sin butik i Gnesta! De är med i min satsning och ser till att hästarna fodras med bra foder. Fibergi müsli äter gänget hemma! 

MaskinCenter i Sparreholm – har sin stora butik i Sparreholm, har allt i butiken ifrån stängsel till täcken och maskiner. 

Vill du som privatperson/företag hjälpa mig i min satsning mot allra yttersta eliten går det väldigt bra att swisha mig 0761367800 jag redovisar allt! Pengarna går till träning och tävling.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen