REDO FÖR LOKET … | michelacastellari

Medan kunder har idag kommit in till butiken för att söka och kanske hittat något för kvällens Nyårsmiddag eller Nyårsfest så har just den uppgiften varit väldigt simpel för min del.

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så hade lillan bestämt sig för en hemmakväll och temat är Pyjamasfest.

Den jag köpte kvällan till äran är den här sötingen =)

Man får anpassa pyjamas efter tillfälle helt enkelt …

Byxorna är blåa med små söta rosa prickar =)

Vi har redan hunnit äta middag då hon var vrål hungrig. Menyn innehöll fläskfilé & potatisgratäng och detta är något jag tycker själv blir gott och inget halvfabrikat här. Potatisgratängen tog allt som allt 1,5 timma att göra men redan efter fem minuter var allt klart och Nicole ville tillbaka till soffan. 

Är detta inte en tillräcklig stor orsak till att inte tycka att matlagning är roligt? Nu är det bara en massa disk i köket så vad är vitsen med att stå där när det äts upp på så kort tid? Nja … i don´t get it och vill nog inte heller ta reda på svaret =)

Kvällen till äran har vi även köpt Bingolotter om om några minuter sätter vi på teven med förhoppning på att avsluta anno 2012 med mysig familjeunderhållning och en vinst =)

Nu blir det Nicole, Knut, Smulan, jag och … Loket!!!

Happy evening =)!



Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen