TANDLÄKARBESÖK OCH NYA EXTENSION … | michelacastellari

Med några milda (2mg) Stesolid tabletter i kroppen begav jag mig till tandläkaren Per Erlandsson mitt i stan då förra veckan konstaterade han att jag hade två karier och att en av dem var väldigt stor och låg nära en nerv. 

Med hjälp av dessa lugnande tabletter som jag har ”tagit” från Knut (hans egentligen) satte jag jag mig i tandläkarstolen lite mer avslappnad än vad jag hade varit utan dem.

Per är alltid lugn och erfaren så efter ca 20 – 25 minuter var jag klar. Karierna hade lagats och jag hade inte känt något alls förutom den där bedövningssprutan som kanske inte är den allra skönaste.

Så nöjd över mig själv, Per och dessa små tabletter som dock gör att jag fortfarande nu är lite ”borta” och väldigt trött och låg.

Per Erlandssons mottagning finns på Österlånggatan 45, mitt i city och telefon numret för bokning är:

033- 139966

Det jag kan säga är att han verkligen inte är den typen av tandläkare som ”plockar” dig på pengar för av erfarenhet kan jag säga att även de finns.

Från Per till Fazli där jag idag tog ut mina extension och la in nya. Lite kortare hår den här gången för att få lite mer volym och frisyr så jag är som alltid mycket nöjd över vad Fazli åstadkommer.

Hos honom tittade jag lite i den nya utgavan av Amelia och se vem jag hittade där =)

Klänningen från Pernilla Wahlgren som Johanna har på bild finns på slutrean i butiken för 350:- och min top/tröja från Cavalli ligger nu på 1700:–.

Maila: [email protected] vid info men kommande 3 dagar kommer vi inte att läsa av mailen …

Vid 19 var Fazli och jag äntligen klara och helt bedövade i handlingar och tal, han trött pga. penicellin och jag pga. av stesolid.

Två ”påverkade” människor som längtade till var sin lägenhet för att vila och sova. Nöjd och glad blev jag över mitt hår trots att jag är osminkad och påverkad =)

Här hittar du Fazlis inspirerande hemsida:

http://fazli.se/

Måste dock hinna snabbt packa min lilla weekendsväska då Jessica och jag åker till Köpenhamns Fashion Week imorgon <3

Obs! Om du har tips om hur jag kan få köpa biljetter till One Direction konserten i Solna den 8/3 säg till. Har en dotter som äääääälskar dem!

Maila mig i så fall på 

[email protected]

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen