VACKER VIT BLUS & INKÖP … | michelacastellari

Efter en timma prismärkning i butiken tog Jessica och jag en frukost på Café Viskan. Deras buffé är helt underbar så vi njöt av lite prat, kaffe och små plock =)

Efter det tog vi några kort på nyheter i butiken. Vi har oftast inte samma smak, jag gillar mer vågat, mer ”more” än Jess men vi ville båda ha denna fantastiska vita blus från Dondup. Då måste det vara något utöver det vanliga helt enkelt. Blusen är i 100% siden på utsidan men är fodrad i 100% bomull så att allt inte lyser igenom =) Den kostar 2799:- och som vanligt kan du beställa den via mail: [email protected]

Vi hade även några inköp, en man från Danmark som kom med västar och mössor som vi båda blev kära i. Många är umot pälsar vilket jag respekterar och hedrar. Dessa är i kaninpäls men är gjorda från kaniner som har blivit påkörda eller har dött en naturlig död. Han var väldigt noga att påpeka detta. Är du fortfarande emot päls även med detta faktum eller tycker du som jag att då tar man bara hand om hela djuret?

Vi köpte in några västar som stack verkligen ut och några söta mössor som man även kan ha som halsduk.

Konstigt att kanske fokusera på hösten när vår/sommar är vad som först står på tur men vi som har butik måste under inköpen tänka 6 månader fram. Inte konstigt att man glömmer ibland vad man har köpt in!!! Vi har börjat dokumentera det mesta tack och lov för vi litar inte riktigt på vår plus fyrtio minne =)

Vi har haft problem med mailen idag så jag kunde inte det sista besvara era mail men lovar att imorgon skall allt fungera igen <3

Nu skall jag ta en promenad med Knut och sedan ägna mig åt städning …


Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen