OM NI GILLAR GLOW OCH EN HY SOM STRÅLAR, SE HIT. – Nicoline Hedlund Beletic

Idag har jag gjort något som jag aldrig tidigare har gjort – en ansiktsbehandling. Alltså det vara AMAZING! Behandlingen heter ”winter glow” och jag behöver väl inte säga mer (!?)
Men en sak bara, hur sjukt att jag aldrig har gjort det tidigare??? Jag som annars är så mån om min hy liksom…
I alla fall, det var typ det skönaste jag gjort ever! Jag är ingen hudterapeut så jag kommer inte att uttala mig om syror och olika hudtyper osv men jag kan säga att Sanna Åström på Salong Egho är ett proffs! Hon förklarar precis vad hon gör och varför.

Hon gör hudanalys och bestämmer därefter vilken typ av behandling/produkter du ska ha, allt detta medans du ligger nerbäddad under en filt på en värmande brits såklart Alltså vilken lyx!

Winter glow behandlingen bygger ju självklart på att få upp hyns lyster och spänst och allt det där braiga som man verkligen behöver såhär års om man säger så..
Jag är helt såld som ni säkert märker haha! Jag vill att alla ni läsare i Norrköping / Östergötland ska ha en möjlighet att boka en behandling hos fina Sanna så fortsätt scrolla nedåt så kommer en rabatt till er

Det är så mysigt inne på salongen och alla tjejer är så himla gulliga.
Det är även där jag gör mina naglar hos finaste Daniella Goretti.
( Titta på hennes instagram @daniellagoretti ) 

De utför även dessa typer utav behandlingar. Det är celluliter och allt som man kan trixa bort
Vaxningar och permanenta hårborttagningar med laser bland annat.

Och så Sannas (hudterapeuten) fina rum! Det är så varmt och mysigt överallt där!
Kan varmt rekommendera Sanna till alla er läsare, tjejer som killar, unga som gamla. Det finns en behandling för precis alla hudtyper.
Bilderna kom i fel ordning ser jag nu HAHA. Men de är alltså före med smink, under tiden med en utav behandlingarna och sedan efter. TITTA på glowet!!!!!!!

Ser ni!?!??! Jag är helt tagen haha! Produkterna som Sanna använder är så bra och de kommer från märket Medik8. Inte så känt sedan tidigare för mig då jag alltid har kört på Lancomes serum.. Men efter att ha fått gå hem och prova hennes produkter i två veckor så kan jag säga såhär: dyrt och känt märke behöver inte alltid vara bäst, Medik8 är brutalt bra. Deras anti-age serum är det bästa jag provat!

Så nu ni, mina älskade läsare så har jag fixat en deal till er. Jag vill verkligen att ni ska prova en winter glow behandling eller någon annan av alla hennes behandlingar man kan göra. Därför så ska ni nu uppge NICOLINE i bokningen på länken där nere för att få hela 20% rabatt på alla behandlingar.
OBS, rabatten gäller endast till och med sista mars och endast på Sannas behandlingar.
När ni klickar på meny och väljer hudterapeut så kommer ni att se priser osv.
(Finns även lashlift )

Klicka HÄR för att komma till hemsida och bokning. Glöm inte att skriva NICOLINE i rabattkods rutan så får ni 20% rabatt på valfri behandling.

Hoppas att ni gillar alla mina tips, gör ni de?
Puss och kram <3

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen