YESTERDAYS – Nicoline Hedlund Beletic

Hejsan allihopa, hoppas ni har en skitbra lördag!  

Igår hade jag en kick-ass bra fredag!! Bra möten, business lunch på vita hästens nätverksträff och efter det rundade jag av min arbetsvecka. Så skönt att jobba igen, då får man helt plötsligt fredagsfeeling. När jag var långledig så var det ju i och för sig fredag hela veckan… Vet inte vad som är bäst!
Efter det åkte jag hem och fixade till mig och tog med mamma på en fördrink och lite käk på Pappa grappa här i Norrköping.
Jag åt en så jävla (ursäkta språket) god Oxfilépasta med tryffelcréme och massor med parmesan. Skoja inte hur jävla (ursäkta språket igen) god den var!!! Så krämig och så god!

Efter det så åkte vi till min moster där det vankades tjejfest med massor härliga tjejer. Där bjöds det på massor med plock, vin och tjejsnack. Det var så himla kul! Älskar min familj så mycket.

Hur mycket gott!? Jag älskar när man sitter och bara plockar med charkisar och pratar och dricker vin en hel kväll. Jag var dock nykter men det var lika kul de. Håller mitt löfte

Hoppas ni har en bra helg!
Kram <3

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen