ETT UTAV DE BÄSTA PAKETEN JAG NÅGONSIN FÅTT – Nicoline Hedlund Beletic

-i samarbete med iconmirror.com-

Jag har fått hem en stor smink spegel!!!!! Ni anar inte hur länge jag har velat ha det. Senast jag var inne på att köpa en så var man tvungen att beställa från USA svindyrt så det har aldrig blivit av liksom..

Tills nu, när iconmirror och jag fann varandra. Jag är så lycklig!
Denna spegel är både snygg och säker. Ni har säkert hört om sminkspeglar vars sladd börjat brinna eller lampor exploderat. Detta är alltså INTE det företaget. Detta är speglar som är bra byggda och dem är säkra, inget annat

Nu kan jag äntligen göra bra sminkvideos till er! Har kört live några gånger på instagram nu, har ni sett de?
Titta på bilderna i mitten, hur bra selfieljus (!?) Man kan även ställa in ljuset med hjälp av en kontroll hur ljust man vill ha det. Det är så bra. Hela spegeln är så bra.
Skulle ni också vilja ha en? Klart ni vill det!!
Klicka HÄR så kommer ni direkt till hemsidan och min spegel.

Pappa hjälpte mig att skruva dit lamporna (som man får med till spegeln ofc) och sätta ihop sladdarna. Det var väldigt enkelt såg jag när jag stod och tittade på hehe. Just min spegel har ett litet utvikbart ben som man kan fälla ut så står spegeln av sig själv. Då behöver man inte hänga upp den på väggen. Perfekt.

Jag menar…. Kolla selfieljuset!!! 

Spegeln kommer i en SÅ FIN kartong!!!!! Har påpekat detta förut, hur viktigt det är att företag satsar på just paketet för att få extra lyxig känsla. Här kan man ju säga grattis till iconmirror, ni är nog bäst hittils! Vet inte om ni ser men det var gigantiskt!

Här kommer länken till spegeln igen.
Klicka HÄR så kommer ni direkt till hemsidan och min spegel.

Puss Nicki

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen