IDAG HAR JAG PRATAT MED EN SPÅDAM – Nicoline Hedlund Beletic

Idag har jag pratat med en spådam/livscoach/medium/. 
Det var bland de bästa upplevelser jag varit med om. Kan inte återberätta ens en liten del av allt hon sa men precis allt var spot on! Bakåt och framåt i tiden men också här och nu, allt hon sa stämde in så jäkla bra. Mycket handlar om vägval och olika prioriteringar och jag kan inte säga annat än att allt hon sa var spot on.
Hon fick även upp mamma och hennes resa med sin sjukdom och även där, spot on. Det brast för mig när hon fick upp min morfar som gick bort allt för hastigt för många år sedan. Då kunde jag inte sluta gråta, tårarna bara rann och jag blev helt varm i kroppen på ett lugnande slags sätt.. Vet inte hur pass mottagliga eller hur mycket ni tror på detta men efter idag så är i alla fall jag övertygad om att det finns ”något”. Något pratade i alla fall med henne och den där något var alldeles för spot on för att inte vara min morfar. <3
Jag kommer även få en lång-snygg-aldrigotrogen-charmig-brunögd-multimiljonär om några år. Hon beskrev han inte exakt så men nästan och vi ska få två vackra tvillingar, precis som jag redan har bestämt på min vision board

I övrigt var det mest personliga saker och en push i rätt riktning och jag är så glad att just jag fick prata med just henne just idag. Tack universum för att jag bara råkade ramla över Tina, just i denna vimsiga period.

LOVE N

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen