KILLAR SOM BLIR KRÄNKTA ÄR SÅ OPORRIGA – Nicoline Hedlund Beletic

Folk får fan ge sig. Vet inte om det är mig och min mens-vecka som attraherar alla diskussioner jag hamnat i senaste dagarna eller om det helt enkelt är alla människor runt omkring mig som behöver tänka om lite när det gäller min relation till dessa.

Ni som känner mig vet att jag aldrig söker bråk eller något drama över huvud taget men senaste veckan har vissa visat sin sämsta sida och låtit mig ta så mycket konstig skit att jag bara kan skratta åt det nu!

Trött på att vara den där snälla som aldrig säger ifrån eller säger vad jag tycker rakt ut. Och som vissa tror att det bara är att behandla hur som helst dessutom!! Har ni inte fått ligga / bråkat med er partner / går dåligt på jobbet / WHATEVER, lägg inte skiten på mig!
Punkt.

Valde en bild där jag såg lite arrogant och nonchalant ut HAHA! 

Nej men på riktigt.. Jag kan ju inte hänga ut folk men jag har god lust att göra det ibland. Förstå så skönt att få hänga ut en person som har gjort något konstigt eller så inför flera tusen läsare.. WOW. Skärpning skärpning hörrni.
Och en sista sak bara… Killar som blir kränkta och visar det så tydligt att man får skämmas, HUR jävla oporrigt!!!?????? Ni vet vad jag menar…. När en kille känner sig kränkt och agerar konstigt och blir dryg och konstig, fan så osexigt.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen