CATCH UP – Nicoline Hedlund Beletic

Ledsen att jag inte bloggade igår men min dag gick i ett. För det första få fyllde min lillbror och ögonsten 19 år!!! Snälla någon stoppa tiden. Hur fort springer åren iväg!?
Min älskade Oliver, grattis igen <3
Oliver har haft tandställning länge och dagen innan hans födelsedag så åkte den ur för gott och han önskade sig en tandblekning. Vem är då jag att inte fixa en riktig tandläkartandblekning åt honom!? Självklart fixar syrran det på My Dentist. Han kommer bli så jävla snygg. Eller ja, snyggare.

Så igår hade jag både födelsedagsfirande och afterwork med mitt jobb. Med jobbet så bowlade vi tillsammans (varför är det så sjukt underskattat?) Det är så jäkla kul! Tro det eller ej men jag var grym hehe. Efter det käkade vi mat och drack alkohol.


Ni förstår väl vem som drack bubbel och inte öl?! Ja, jag självklart. Mer bubbel åt folket! Dock kan en kall öl på sommaren vara gott. Vad dricker ni?

Min nagel gick av och efter ännu mer spelande så är tre naglar av Daniella kommer strypa mig när jag ska dit nästa vecka haha!


Bowlingoutfiten haha! Mina kollegor skrattade åt att jag valde att ha kavaj på mig… Det gick kanon ändå ju..

Efter AWn blev jag upphämtad av familjen så åkte jag och firade Oliver. Han önskade burgare och bärs till kvällsmat på sin födesedag – självklart. Det var så himla mysigt. Hela familjen samlad är det bästa jag vet.

Tack för en fantastisk gårdag alla inblandade.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen