JAG HAR INGET HÅR KVAR!! – Nicoline Hedlund Beletic

Men hallå på er alla fina läsare!
Okey, min rubrik kanske ljuger lite men jag har betydligt mindre hår nu. Jag var nämligen i Linköping förut på Studio Leander och tog alltså ur mitt hairtalk (löshår). Oj oj oj det där löshåret har varit med om mycket roliga turer i USA. Jag ska spara det och så ska jag låta mina barnbarns barn ligga och snutta på slingorna medans jag sitter i en gungstol och berättar alla roliga historier som det håret har fått vara med om. HAHA fatta vad kul! Mina barnbarns barn kanske inte tycker att det är så mysigt att snutta på asiatiskt, dött hår men ni förstår grejen.. Håret är legendariskt. Det har ju liksom headbangat ihop med massor legender i Hollywood.

Och jag vet, jag ser ut som en dryg fjortis på bilderna men det var de enda jag hade i mobilen nu när jag är korthårig. Jag tycker att det är skit snyggt att vara korthårig, trivs väldigt bra i det men samtidigt så ÄLSKAR jag att kunna locka håret och ha en hög, lång toffs osv. Så på fredag blir det nytt barr. Jag ska faktiskt till Stockholm och besöka Hairtastic där jag ska bli med nytt svall.
Vad tycker ni? Kort eller långt eller är de skitsamma, ni kanske älskar mig precis som jag är….? Hehe

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen