TAXKLACK JA TACK! | FASHION & LIFESTYLE

God kväll kära vänner! Kom precis på vid kökbordet förut att detta är min första lediga dag denna veckan? Känns lite konstigt faktiskt. Har haft en ständig stressklump i magen efter allt. Har ni några bra tips på hur man kan hantera stress? Skall tillägga att jag åt tacos för er läsare som vill att jag skall dela med mig lite mer av min kost Har oavsett varit rätt mycket det senaste och behöver nog tagga ner lite, får se på vad det blir. Imorgon är det heldag skola och behöver jag ens nämna att jag är trött på Borås? Nää, tänkte väl det! Efter spinningen åkte jag och storhandlade, blev 5 påsar totalt! Sjukt bra sätt att spara pengar på. Tänk vad mycket småhandling som görs hela tiden och vad mycket onödiga pengar som går åt? Nu kommer jag inte behöva handla på 3 månader typ (lite krydd kanske) En annan rolig sak! Måste tipsa er om denna auktionssidan som jag spanar in då och då! Alltifrån pälsar till Hermés och Gucci!

Är det något jag snöat in mig på så är det taxklackarna! Tycker det är sjukt kaxigt. Med rätt kläder till så blir det både stiligt och bekvämt (vilket inte skall glömmas) Taxklack ja tack!

Några favoriter från Jimmy Choo och Louboutin

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen