”Positiva dagen”… | Annika Ljungberg

En reflektion: Man lever i arbetet hela tiden. Så är det iallafall för min del ! Jag andas, tänker, agerar, känner reflekterar….ARBETET ! Och lider av prestationsångest. Det är inte ett arbete utan en levnadsstil för mig. Galet…men sant ! Men jag börjar skriva ett nytt kapitel i min LIVSBOK. Jag återkommer om det. DET ÄR ”POSITIVA DAGEN” IDAG och då kom jag att tänka på min goda vän Lena Hedström, som tillverkade det finaste minnet av min MOR i form av en kudde med bild på min Mor som liten….tack igen min fina vän. Men häromdagen hoppade hon in här, glad som alltid ! Och avsett att hon (också) driver en massa egna bolag och har 2 barn och en massa bestyr med det nybyggda huset, så TÄNKER HON PÅ SINA MEDMÄNNISKOR ! Nu var det min tur….igen ! Så nu kom hon med en egentillverkad ”VINTAGE KORG” med de mest drömska, vackraste, underbaraste ting Du kan tänka Dig…… Det är Lena ! Genomgod, lojal vän och bara så omtänksam. Puss i pannan på Dig !

Och det här hade hon lagt i. Det mesta eget tillverkat (Hur hinner hon ? Jo, hon tar sig tid) :

Lavendelskorpor i egen burk med familjeärvd spets runt, egentillverkad bomullspåse, underbart te, fruktsirup, tzatsiki i en magisk gammaldags påse, kylskåpsmagneter med budskap, gammaldagsa mormorskoppar, servetter, kökshandduk…..

Må så gott och gör en annan människa glad idag !!

Annika ”Mary Joe” Ljungberg

Ett ord på vägen;

– Vad vore stjärnorna i all sin glans om inte goda medmänniskor och lojala vänner fanns !

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen