Alltså nu kära vänner ska ni få ett helt magiska recept på glass. Nu när våren börjar komma med stormsteg finns det inget bättre än att avnjuta en skål med god glass. Här om dagen slog det mig att Geisha och glass måste vara underbart och självklart var det det. Har faktiskt testat Gehisa struten som funnits ett tag men tyckte inte alls den var god. Denna glass blev så mycket bättre ! Smakar så där underbart gräddigt gott som glass ska göra ! Jag menar titta bara på bilderna, man vill ju bara ta en smakbit.


Och inte ska ni behöva undra hur man får till denna goda glass, utan här får ni receptet !
Du behöver:
* 3 dl vispgrädde
* 100 g Geisha choklad
* 3 st äggulor
Gör så här:
1. Vispa grädden så det blir toppar i grädden. Smält Gehisan i en skål över vattenbad.
2. Ta bort skålen när chokladen är smält och vispar ner äggulorna en i taget.
3. Blanda ner chokladsmeten i grädden. Frys in glassen över natten.