18 | februari | 2010 | Diamond Dogs

…klagar alltid på vädret och tusen andra saker och anledningen till det kan man ju spekulera i, men jag har naturligtvis en teori.

Jag tror nämligen att gamla kärringar och bögar mentalt är på samma nivå vad gäller många saker.

Vi klagar alltid över hur dyrt allting är.

Vi gillar solsemestrar.

Vi tycker att det är diskriminerande när en heterosexuell man säger att vi är usla bilförare, även när vi vet att det stämmer och är innerst inne mer irriterade över att han inte ville ligga med oss.

Vi köper mycket parfym och luktar därefter.

Vi gillar ”set” av allting; set med tvålar i form av svanar, set med ansiktsprodukter, set med hårprodukter och ett set med badrumshanddukar och matchande matta är inte helt fel.

Vi gillar bakelser, men bantar alltid och ”unnar” oss.

Vi diskuterar alltid vad bordsgrannen har på sig och hur fan man kan så fult hår.

Vi klagar alltid på att vi får för lite sex och med tanke på att vi klagar på allting så är det kanske inte så konstigt…

Ja, jag vet att det finns bögar som kommer att jaga mig nu och säga att dom inte känner igen sig alls i den här bilden, men jag tror att ni lurar er själva när ni försöker leva vad ni tror är heteronormativt.

Mig lurar ni inte!

Viftar man med en DVD med Guld-utgåva av Absolutely Fabulous framför er så släpper ni verktygslådan, skriker i falsett och kommer sättande.

Självklart finns det också gamla kärringar som inte heller känner igen sig i beskrivningen, men dom kärringarna ligger nog med andra gamla kärringar och gillar fotboll.

Nu kommer flatorna att jaga mig också, men det gör inget för jag ÄLSKAR flator, speciellt Johanna, så nu får jag väl inte äta hennes Mandus-köttbullar på ett tag.

Vad smal jag kommer att bli av allt detta jagande!

Teorin var det ja! Höll på att glömma…

Min teori är att gamla kärringar och bögar har för trånga underkläder helt enkelt.

Allt är David Beckhams fel förstås.

Och så klart ”Pushout-kalsongen”.

Ja men, titta bara… Det är ju ÄCKLIGT! Vad GÖR han med mansidealet!? OCh Stackars Posh som måste gå igenom livet och skämmas och hänga med sitt 30 grams huvud…

 

ALLA bögar vill ha ett sånt paket och SLÄNGER upp bröstvårtorna mot vinden och springer, gärna i motvind för extra stimulans, till närmaste affär för att få samma stöd som David Beckham.

Kärringarna köper pushup för byst och pushup för stjärten och inklämd i allt detta är det faktiskt riktigt svårt att vara glad.

Fråga Diamond Dogs som är insnörda i korsetter och andra redskap för att hålla saker och ting på rätt plats när vi jobbar.

Nu ska jag släcka lampan, ta av mig pushouten och sedan somna in med den äcklige David Beckham framför ögonen.

Hur ska jag klara detta…?


Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen