juni | 2011 | Diamond Dogs

Idag var det som alla vet j—–t varmt och i den hettan valde jag och Henry att flytta resten av Diamond Dogs kostymförråd och rekvisitalager till vår nya adress på Majorsgatan 11.

Resten av transpacket låg i solen och blev bruna och fräscha medan vi bar lådor, jagade spindlar och nyste damm under dagens hetaste timmar.

För mig var det bara trevligt eftersom Henry hade shorts och som vanligt dessutom var glad, glittrande och rosig, precis som en peruansk pojke från Västerås ska vara.

Ja, det låter konstigt, men det finns peruaner i Västerås.

En mindre nu sedan Henry flyttade till Stockholm, upplysningsvis.

Ska jag vara helt ärlig gick inte allt in i bilen trots att det är tredje vändan vi kör saker i hans jättestora turnébil och det är dagar som denna jag förbannar att jag har sparat ALLT genom de tio år som Diamond Dogs har funnits.

I ett hörn hittade jag en tjock rulle affischer med ”Diamond Dogs Spring Sacrifice” från Tiptop 2002, men de flesta var i så sorgligt skick och dessutom dekorerade med något brunt och obeskrivligt otrevligt så större delen fick göra ett gäng kladdiga och repiga showskivor från 2003 sällskap i sopsäcken.

Jag hittade dessutom ett bröst som har varit borta sedan 2004… Och då förstår ni varför jag har sett enbröstad ut i sex år…

När vi har fått i oss tillräckligt mycket vätska och laddat batterierna kör vi sista vändan, men det lär nog dröja någon vecka eftersom dagarna nu är fullbokade med saker ett par veckor framåt.

Vänta här nu… Hade inte jag semester…?

På min telefonsvarare säger jag det iallafall, men jag måste ha tagit fel på vecka…


På denna bild syntes mitt förlorade bröst senast. Karma by Ulrich 2004.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen