november | 2011 | Diamond Dogs

…är något som är viktigt när man skickar sms.

Framför allt om man skickar sms till någon man inte känner så väl som kanske inte förstår att man ser dåligt, är trött eller helt enkelt har en riktigt sugig RÄTTSTAVNINGSFUNKTION i sin telefon…

Jag såg idag att jag hade skickat följande till en designer vi anlitar för showkläder:

”Jag sitter här och tuttar på Mona Klädhögar”.

Visst jobbar jag mycket med ”tuttar” och ”Mona Klädhögar” skulle ju faktiskt kunna vara ett roligt och innovativt namn på en dragshowartist, men…

Det korrekta hade så klart varit:

”Jag sitter här och tittar på mina klädhögar”.

Faktum är att jag fortfarande ”tuttar” på ”Mona Klädhögar” och undrar när jag ska hinna packa ner dem inför Galan imorgon.

Manusarbetet pågår för fullt och med en Singoalla i mungipan (kakan, inte blusen…) och en stor Cola light vid min sida ska jag plöja mig igenom natten, åka hem och blunda, åka tillbaka till kontoret och träffa Diamond Dogs för att packa det sista och sedan tillsammans med mina fina kollegor åka till Kolingsborg för att repa och förbereda inför World Aids Day Galan 2011.

Du kommer väl dit…? Eller är du fyrkantig…?

Info på www.worldaidsdaygalan.se

Biljetter på www.ticnet.se.



Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen