26 | april | 2012 | Diamond Dogs

Jag har aldrig sett en sådan lång röd matta i hela mitt liv!

Jag har ännu mindre gått på en!

Den tog aldrig slut!

Det var fantastiskt!

Jag var helt tömd på energi när jag kom till slutet av den!

Så här många meningar på rad med utropstecken har jag aldrig skrivit i min blogg!

Någonsin!

Jag som aldrig har varit i Hollywood kunde faktiskt tänka mig in i hur det måste kännas att gå på en sådan fest man bara drömmer om; champagnen flödade, snittarna gick åt som smör i solsken och ALLA var där!

Claes Elfsberg från tv-nyheterna tyckte att jag såg ut som en bakelse och det ska man väl förmodligen tolka som en komplimang…?

SF hade slagit på stort inför öppningen av nya Rigoletto och det är definitivt värt att firas att biografen som byggdes 1939 nu har fått en rejäl ansiktslyftning… precis som några av premiärgästerna…

Som en extra överraskning premiärvisades filmen ”Cockpit” med Jonas Karlsson och supersnygga och superbegåvade Marie Robertsson i huvudrollerna.

Marie Robertsson var dessutom på plats och pratade lite innan filmen tillsammans med regissör och annat löst och viktigt folk och hon skulle bara veta att det satt en dragshowartist på tionde bänk med hennes gamla korsett på sig…

En pinad dragshowartist som sista timmen av filmen hade andningssvårigheter eftersom korsetten dessutom var för hårt åtdragen.

Efter filmen vankades mer mat och bubbel och när klockan var 23.00 packade dragshowartisten in sig i en Top Cab och åkte hemåt.

Tack Håcan för en jättetrevlig kväll tillsammans i glamourens tecken!

Bilder från det fantastiska evenemanget utlovas snart.


Denna bild togs på premiären av Smurfarnas hämnd.


Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen