december | 2012 | Diamond Dogs

Varje gång klockan närmar sig midnatt på nyårsafton händer samma sak; jag ifrågasätter vad i h—–e jag har pysslat med under ett års tid eftersom jag inte har hunnit med en bråkdel av det jag skulle ha hunnit med.

Oftast finns ju ingen tid att närmare analysera vad som ”gick snett” just de skälvande minuterna innan tolvslaget eftersom jag då brukar vara upptagen med ett glas skumpa eller med en och annan kompis som hänger och slänger runt halsen.

I år slumpade det sig dock så att jag var strandad på landet och därmed var i princip sysslolös när 2013 närmade sig, men trots att jag hade möjligheten att tänka efter ordentligt så gjorde jag det ändå inte och det var ett helt omedvetet val eftersom jag istället hamnade framför årets julklapp till mig själv: mini-studion.

Eller var det medvetet omedvetet…?

Oavsett så fattar även jag att saker och täng händer i livet och att det bara är att följa med i flödet av händelser och gripa varje chans att få göra saker som känns givande och roliga om man ska få ut något av det.

Därför går det ju egentligen inte att planera, för även om man bestämmer att man ska göra en speciell sak, säg i maj, så dyker det nästan alltid upp något annat som just då känns viktigare eller helt enkelt bara måste prioriteras.

Nu analsyerade jag ändå lite omedvetet!

Eller medvetet omedvetet…?

Första januari 2013 är här och alla blir vi ett år äldre under det kommande året och förhoppningsvis klokare av nya erfarenheter och misstag.

Misstagen jag gjorde under 2012 kommer inte att upprepas och det är det fantastiska med livet; att man lär sig något nytt hela tiden.

Människor som har andra avsikter med samarbeten eller vänskap än vad som syns på ytan kommer också att undvikas mer än någonsin eftersom det tar sådan energi och kraft att återhämta sig efter en sådan persons framfart.

Jag är alldeles för godtrogen för mitt eget bästa.

Jag har gått på några minor under 2012 och har definitivt lärt mig att lämnade referenser är till för att kollas upp ordentligt och inte bara läggas åt sidan i tron att alla människor har rent mjöl i påsen.

Det är inte meningen att låta negativ så positivt och ivrigt vrålar jag: välkommen 2013! 

Några nya jättespännande samarbeten och projekt ligger redan i pipeline och jag kan knappt vänta på att få göra några nya misstag och även gå på några nya minor, men framför allt… 

… ATT HA KUL!!!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen