januari | 2013 | Diamond Dogs

Efter de här två dagarna kan jag lite ana hur Gloria Swansons karaktär kanske kände sig efter ett liv i kamerablixtar och glitter.

Väldigt torr i hyn…

Se på filmen nedan…

Under två dygn har jag och fotografen Martin Botvidsson basat över fotografering av i princip hela Diamond Dogs crew till nya hemsidan och även ett annat projekt som är i födslostadiet och som jag återkommer till senare.

House of Dogs har varit centrum för nakenhet, synd och gälla skall och även denna gång visade det sig att vi har valt perfekt lokal eftersom det inte finns en möjlighet att vi stör några grannar här några meter under jorden trots att vi är fler än femton personer i sällskapet.

Första dagen fick jag sitta bakom kameran med fotografen och instruera/regissera alla pojkarna som var framför och det är egentligen det som är bekvämast för mig eftersom jag märkligt nog inte känner mig avslappnad framför en kamera.

Jag har lång träning vid det här laget, men det är fortfarande svårt att riktigt slappna av och framför allt när jag inte är sminkad och har peruken på skallen = skyddsutrustningen.

Idag var jag framför kameran med hela munderingen på plats och efter flera timmars bändande och vridande på kroppen sitter jag nu på ett kontor som ekar tomt.

Det är lite som efter festen när alla har gått hem = ödsligt.

Jag plockar kaffekoppar, glas och serpentiner och tänker på hur lyckligt lottad jag är som får jobba med så …jävla… bra människor som jag har omkring mig.

Det tar många år att bygga upp ett bra team och i nuläget känns det bättre än det någonsin har känts tidigare.

I am lucky.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen