Domilinda – Best Friends Forever | dominika

Jag har fått en ny väninna. Det är inte helt vanligt att man får det i min ålder. Oftast får man hålla tillgodo med dem man redan har sedan yngre år. Men plötsligt händer det! Och nu har det hänt mellan mig och Linda Thelenius (fd Rosing)

När jag tackade ja till att vara med i Kändishoppet fick jag veta att jag skulle få träna med en annan tjej och att vi skulle göra synchrohopp ihop. När jag fick reda på att denna tjej var Linda visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka.

Men det blev så väldigt bra. Vi hade så enormt kul tillsammans. Många tror så mycket om Linda som inte stämmer. Men jag upptäckte snabbt att hon är en varm, humoristisk och intelligent kvinna. En kvinna jag trivs mycket bra med och gärna umgås med och som jag tycker är givande att umgås med.

Under träningarna och inspelningen av Kändishoppet växte vi nästan ihop. Så till den milda grad att någon kom på idén att ge oss ett parnamn. Ni vet, som Brangelina (Brad + Angelina),

Vi fick heta Domilinda. Kul tycker jag. Fortsätter gärna att kallas så. Nu ska Fru Thelenius och jag utveckla vår vänskap och fortsätta träna simhopp tillsammans.

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen