Stackars alla barn i Sverige | dominika

Jag jobbar hemifrån idag. Mest för att jag inte vill bege mig ut i det här satans skitvädret. Det var tillräckligt jobbigt att lämna Harry på dagis, fast det bara ligger ett kvarter från där vi bor.

Jag tycker så synd om alla barn i Sverige som tvingas gå ut varje dag, oavsett väder. Fattar inte den här i ur och skur-grejen. Är det kallt och vidrigt, snöstorm, ösregn, hagel eller vad det nu månde vara, så är det väl en mänsklig rättighet att slippa vistas utomhus mer än absolut nödvändigt.

Harry kan inte prata än men jag minns när Hannah gick på dagis och verkligen led när hon tvingades vara ute timmar i sträck. Jag försökte ta upp det med personalen, att är det för kallt så kan man stanna inne. Men jag fick inget gehör för det alls, bara konstiga blickar från fröknarna.

Är det principiellt fel att vistas inomhus? Man kan nästan få det intrycket. Vad är det för fel på att leka inne? Rita, bygga läsa bok. Svepa in sig i ett täcke och stanna inne i värmen.

Nä, så får man tydligen inte göra. Ungarna ska ut och plågas och så är det bara.

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen