Jag har haft inbrott! | dominika

Anldningen till att jag inte bloggat på ett tag är att jag varit lite skärrad. Kom hem efter en fantastisk middag på Ekstedt i torsdags, runt 23.30 och gick och la mig.

Vaknar sedan mitt i natten av att min karl står och snackar med någon i köket. Jag blir skitsur på honom och undrar varför han bjuder hem kompisar när alla sover. Fast det skulle han aldrig göra, så det var en väldigt irrationell, yrvaken tanke.

Efter ett tag kommer han tillbaka in i sovrummet och berättar att han hörde ytterdörren öppnas, gick ut och kollade vad det var och såg två män i lägenheten.

Den ena stod nära ytterdörren och smet ut när Yoav kom, den andra hade tagit sig, med min handväska i handen, till köket som ligger längst in i lägenheten. Där stod han med min väska i ena handen medan han drog ut sladden till Hannahs dator med andra.

Vad fan gör du här, undrade min pojkvän och mannen svarade att han skulle på fest och hade råkat gå in i fel lägenhet. Min karl bad honom sticka därifrån vilket han gjorde. Han glömde en ficklampa på golvet så det här med fest och fel lägenhet var ju uppenbart rent skitsnack. Man går inte på fest med ficklampa så att säga.

Han lämnade min handväska och Hannahs dator men de fick med sig lite andra grejer, bland annat min killes plånbok.

Hela grejen är så satans otäck. Vad som helst hade kunnat hända. Jag är t ex övertygad om att man inte går in i folks lägenheter på natten obeväpnad. Att den ena mannen smet så att det bara var en kvar samt att min pojkvän är 196 lång medan den kvarvarande inbrottstjuven var kort var nog två orsaker till att inget våldsamt hände.

Om jag varit ensam i lägenheten och sett två män där mitt i natten så skulle jag med all säkerhet börjat skrika i falsett och kanske blivit knivhuggen eller till och med skjuten.

Jävla tur att min kille kunde vara så lugn och samlad. Samt att han är så pass stor, rent fyskiskt.

Vi kommer fortsättningsvis att låsa gallergrinden inifrån när vi är hemma så det är ingen idé att försöka smyga sig in hos oss.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen