Hur jag håller mig brun!  |

[inlägget är i samarbete med Tancare]

Som ni nog vet så är brännan väldigt viktig för mig! Älskar att va brun året om. Känner mig så mycket fräschare och snyggare. Många frågar mig hur jag håller mig så brun.
Så tänkte tipsa om kosttillskottet Tancare. Har ätit Tancare två gånger tidigare och nu är det dags igen! Brukar börja äta kuren till våren så man får en fin bränna som håller under hela sommaren. Tycker verkligen att det hjälper! Äter 1 piller om dagen för att hjälpa brännan på traven. Tips för alla er som vill bli jämt och fint bruna.

Lite info om produkten-
Tancare är ett kosttillskott som består av en kombination av ingredienser som bidrar till en normal hudton.Den innehåller bland annat betakaroten som traditionellt har använts till att främja och upprätthålla en fin brun hudton.

Med kosttillskottet Tancare får du i dig rätt näringsämnen som bidrar till en brunare hudton.

Ingredienser- Sojabönolja, Dunaliella salina, gelatin, stabiliseringsmedel (glycerol), kopparsulfat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), färgämne (jernoksider- och hydroxider).
Just nu har dem en kampanj så det är 35% rabatt.

Ni hittar Tancare här!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen